Catapult_watwasdebriefing

Wat was de briefing?

Kijk: dit is het eindresultaat van een briefing die wij kregen. Maar wat was het begin? Welke opdracht gaf de klant ons? Kortom: weet jij welke boodschap wij willen overbrengen? En aan wie?
Heleen Moolhuijzen, marketing-, content- en publicatiemanager bij Heutink beantwoorde de vragen dit keer.

1. Wie willen wij aanspreken met onze uiting? Vijftigplussers? Peuters? Gepensioneerden? Tuinders? Verkeersovertreders? Natuurliefhebbers? Wat denkt u?
Ik denk de vijftigplussers/gepensioneerden aangezien het een uiting is van een stichting bedrijfstakpensioenfonds. Het gaat om een lid en niet een betaalde baan, dus..

2. U ziet de uiting. Om wat voor een organisatie gaat het? Het zogenoemde imago. U kunt zelf steekwoorden bedenken, maar wij doen graag een voorzet: hip, traditioneel, noeste medewerkers, vooruitstrevend, ‘er mag nog wel een tandje bij’.
Zeeer traditioneel, gezien het brave bloesje met vest.

3. Wat ik bijzonder (mooi of minder mooi) vind aan de uiting is:
Ik vind het een wat saaie uitvoering. Misschien passend voor de doelgroep, maar niet wat ik zelf gewend ben van Catapult.

4. Wat wilden wij eigenlijk vertellen met deze uiting?
Dit is voor mij  niet heel erg duidelijk. Is het nu een wervende advertentie voor een lid van het verantwoordingsorgaan of is het voor intern gebruik van  Hibin?

Bedankt voor je medewerking, Heleen!
Kent u ook een slimme communicatiemedewerker, een representatieve consument en liefhebber voor een bepaald product. Een zakelijke relatie die altijd zijn mening klaar heeft? U mag deze vragenlijst doorspelen. Dan laten wij een communicatiemiddel zien!

Door Remy Bosch – van der Tuuk

HiBiN-poster-middel

Bericht delen:
Remy
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact