Wat kan je doen met 1 miljoen Instagram volgers?

Ik ben net een week (weer) binnen bij Catapult en val direct met mijn neus in de boter. A.s. donderdag, 9 oktober, is het dagcongres Return on Conversation van Academy Oost Online marketing. Catapult is een van de initiators en dus zijn wij van de partij.

Ik kijk er naar uit. Vind het fijn om een dag bijgepraat en geïnspireerd te worden door vakmensen die hun kijk en visie geven, dit keer dus over waardevolle conversaties en hoe je die als organisatie tot stand brengt. Ik wil vooral het verhaal van Kirsten Jassies, Wat kan je doen met 1 miljoen Instagram volgers?, niet missen. Kirsten gaat vertellen over de Nederlandse fashionblogger Negin Mirsalehi. Zij kreeg binnen een jaar meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Internationale merken staan nu in de rij om bij haar te adverteren via Instagram. Wat is haar geheim, hoe kreeg ze dit voor elkaar en wat kunnen wij ervan leren?

Ik ben zelf geen actieve volger van Negin Mirsalehi, maar wel dol op blogs én Instagram. Ik volg op Instagram vooral bloggers over mijn grote hobby: fijne adressen, interieur en design. En ik zie inderdaad dat ook zij best succesvol zijn.

Waarom eigenlijk? Als je het mij vraagt, zijn ze zo goed omdat ze heel persoonlijk zijn. Puur en eerlijk vertellen ze via hun foto’s over hun grote passie. Ze geven ons een kijkje in hun eigen leven. Daarnaast zijn hun foto’s erg goed. Heel consistent en herkenbaar. En verder zijn het gewoon aardige en sociale mensen. Die ook reageren op de foto’s van hun volgers. Nou ja, ik ben fan. Maar oordeel vooral zelf. Hierbij mijn favorieten: Planetfur, Enigheid, Femkeido, de Groene Meisjes en mijn absolute favoriet Zilverblauw. En nog een tip: laat je vooral ook inspireren door hun prachtige blogs!

Kirsten heeft donderdag vast nog meer tips. Ik ben benieuwd en hou jullie op de hoogte. Via Instagram!

Inge

Bericht delen:
Inge
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact