Wat je kunt doen als ‘Vodafone Thuis’ het niet doet

Vind jij dat er tegenwoordig nog ‘iets op televisie’ is? Ik niet. Ik vind televisie kijken sowieso niet meer wat het geweest is. Blame it on Netflix.

Laatst wilde ik toch graag televisie kijken. Klein probleem. Er was een grote landelijke storing bij Vodafone Thuis, met als gevolg dat duizenden mensen in bepaalde delen van het land geen TV meer konden kijken. Waaronder wij in Enschede. Dat van die storing ontdekte ik door even te Googelen op ‘Storing Vodafone Thuis’. Eén muisklik bracht me op een website waar de storing in kaart wordt gebracht. Minimale inspanning.

Twee extra muisklikken brachten me op de Facebookpagina van Vodafone Nederland. Ik leerde daar dat de storing inmiddels al de hele dag duurde. Er was al iemand vanaf 4.00 uur in de ochtend in de weer om het probleem bij haar thuis op te lossen, zo schreef iemand. Ik moet daar om lachen.

Lachen werd plaatsvervangende schaamte. Terwijl ik door de berichten scrolde, kon ik namelijk maar een ding concluderen. Wat zijn veel mensen toch apathisch. Ik lees berichten van mensen die twee uur in de wacht hebben gestaan (Googelen was teveel moeite), mensen die gaan overstappen, mensen die spijt hebben dat ze zijn overgestapt, mensen die Vodafone een k..bedrijf vinden en mensen die verkeerde nummers bellen voor €0,45/minuut (echt?). Allemaal omdat ze een dag geen TV kunnen kijken.

Ik dacht: laten we het elkaar even wat gemakkelijker maken. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen die je altijd kunt doen als Vodafone Thuis het niet doet. ALTIJD. Dat lijstje is ook voor mij zelf hoor, en dus voor jou. Voor als Vodafone Thuis het weer niet doet.

De lijst:

Eenden voeren
Boodschappenlijst maken
Poncho’s opzoeken
Hond uitlaten
Bestek goed in de bestekbak leggen
Foto’s sorteren
Onderbroeken sorteren
Boeken op kleur leggen
Planten water geven
Iets bakken
Jojoën
Lezen
Seksen
Breien
Huilen
Ketting smeren
Aanrecht schoonmaken
Wasje draaien
Overhemden strijken
Internetten
Fietsband oppompen
Illegaal films downloaden
Je vrouw lastigvallen
Je man lastigvallen
Bij opa en/of oma op bezoek
Online shoppen
Tandenpoetsen
Brood smeren voor morgenvroeg
Met de buren overleggen of het huis nog moet worden geschilderd
Een stripje tekenen
Een lijst maken van dingen die je kunt doen als Vodafone Thuis het niet doet

Wat doe jij als Vodafone Thuis het niet doet?

(@Vodafone: kleine tip. Laat de volgende keer even weten wat je allemaal aan het doen bent)

 

 

Bericht delen:
Lars
2 jaar ago

2 Comments

  1. Roy Giezen

    Naar de kroeg

  2. Ik huur je in Lars, als er weer een storing is. Vijf activiteiten op het lijstje mag je schrappen,(Gelukkig) de rest uitvoeren.
    Je oud(e)-collega. Simone

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact