Veel te kort?

Als de vakantie er weer bijna op zit….geeft dat vaak een tweeledig gevoel. Want was dat niet veel te kort? Vroeger ging ik toch altijd veel langer? Die zomer BBQ  voor de vakantie lijkt nog maar net geweest. En ben ik eigenlijk wel uitgerust? Was ik wel echt offline? Niet echt. Maar ja, je moet toch wel een beetje bijblijven. Voor je het weet loop je achter vandaag de dag. Over het grote wereldnieuws nog maar te zwijgen. “Laatst gezien” was dus regelmatig nog maar net geleden. En voordat je dan denkt “ik kan best zonder wifi’’, zit het er weer op.

Maar ach, aan de andere kant is dat ook wel prima. Want er is nog zo veel te doen. Nieuwe dingen ontdekken, projecten aanpakken, brainstorms organiseren, met elkaar dingen verzinnen, beter worden. Er liggen zoveel mooie dingen op ons pad. Maar dan moet je dat pad wel op natuurlijk. Uit de vakantiemodus dus! Al die ontwikkelingen die je in de afgelopen tijd stiekem toch hebt bijgehouden in de praktijk brengen. We zijn er weer!

Bericht delen:
Kornelis
4 jaar ago

2 Comments

  1. De tekst is wel heel erg kort voor een blog Cornelis, toch nog half in de vakantie blijven hangen of was dit een moetje?

  2. kornelis wetsema

    geen woorden maar daden!!

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact