Van stagestress naar koffieverslaving

Pensioenen, Finchline, Google Adwords, dat zijn nou niet dingen die als je eerste te binnen schieten bij de opleiding Marketing en Communicatie. Toch ben ik ermee in aanraking gekomen. Na, jammer genoeg, een mislukt avontuur op het hbo en iets meer dan zes maanden werken, begon ik in september met deze mbo-opleiding. Meteen bij het eerste contact met school werd verteld dat ik direct door kon stromen naar de tweede klas en over elf weken een stageplek moest hebben die aansloot bij mijn opleiding.

Na zes weken begon ik, net als andere klasgenoten, een beetje te zoeken naar een mogelijke plek om de komende vier maanden stage te lopen. Allereerst nam ik contact op met Catapult creatieve communicatie. Ik had er goede verhalen over gehoord en het bedrijf past, zoals de naam al verraadt, bij mijn opleiding.

Na enige tijd heen en weer mailen werd duidelijk dat Catapult waarschijnlijk geen plek of opdracht had, maar dat ik wel aan de bel mocht trekken als de zoektocht naar een stageplek op niets uitliep. De tijd tikte door en de stress en de angst voor studievertraging nam toe. Na wanhopig zoeken naar in ieder geval een vorm van een stageplek, trok ik uiteindelijk weer bij Catapult aan de bel.

Met de nodige zenuwen ging ik naar het ‘stagegesprek’. Gelukkig werd ik aangenomen en kon ik de volgende dag gelijk beginnen.

Ik zit hier nu al meer dan drie maanden en het bevalt heel goed. Vreselijk veel dingen geleerd, zoals het gebruiken van Finchline, Google Adwords en Analytics. Daarnaast ook een heel gaaf onderzoek gedaan naar pensioenfondsen. Nooit gedacht dat mij dat zou interesseren! Ook ben ik sinds kort gespecialiseerd in het koffiezetapparaat én inmiddels onvrijwillig verslaafd geraakt aan het dagelijkse bakkie pleur.

In ieder geval ga ik hier nog een mooie tijd en een geweldige ervaring tegemoet. En daarnaast ga ik natuurlijk ook nog veel dingen leren en doen!

Ralf

Bericht delen:
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact