ontspanning-hangmat

Vakantie

Eindelijk straks lekker vakantie! Heerlijk even niets. Even niets moeten, doen waar je zin in hebt. Lekker chillen in de mooie hangmat die wij allemaal gekregen hebben van Catapult, ons vakantiecadeau dit jaar. Dit in plaats van de traditionele jaarlijkse vakantieromans. Leuk, weer eens wat anders! We wisselen elkaar af dit jaar, zodat de vakanties verspreid zijn en Catapult gewoon geopend blijft. Sommige van ons gaan lekker naar het buitenland, andere blijven gewoon in Nederland. Maar wat je ook gaat doen, wees even lekker jezelf. Kom thuis bij jezelf en laad weer helemaal op.

Blijkbaar is dat voor sommige mensen tegenwoordig lastig. Vorige week las ik namelijk in de Telegraaf dat de vakantiecoach de ‘reddende engel’ is op de camping. Blijkbaar ook een gat in de markt, want deze vakantiecoach start zelfs met een opleiding hiervoor. Handig bedacht, maar wat mij betreft te zot voor woorden. Alhoewel ik het werk van coaches en allerlei therapeuten zeer bewonder en waardeer, vind ik een peut of coach tijdens de vakantie toch te ver gaan. Zijn wij dan dus echt niet meer in staat om onze vrije tijd zelf in te delen en in te vullen? Hebben wij hier een coach voor nodig? Nee toch?

Natuurlijk neem je overal jezelf mee naar toe. En dus ook je eventuele problemen. Maar dat kan en mag blijkbaar niet. Wij denken dat de wereld maakbaar is en alles moet perfect zijn. Dus ook tijdens de vakantie. Waarom mag er toch niet gewoon zijn wat er is. Wellicht is het zo dat juist als je jezelf bent, en tot rust komt tijdens de vakantie, er ook weggestopte gevoelens naar boven komen, positief of negatief. Laat het toe en laat het er gewoon zijn.

Hopelijk start je dan weer fris en fruitig op na de vakantie en kun je, mocht het toch nodig zijn, alsnog een afspraak bij peut of coach maken!

Iedereen een hele zonnige en warme zomergroet!
Geniet van de vakantie…

Bericht delen:
Claire
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact