Remy_BOTN

Remy is onderweg

En wel afgelopen zondag naar het TT Circuit Assen voor de Battle of the Nations. Laatste Open Nederlandse Kampioenschap van dit jaar op het TT Circuit Assen. Catapult was gevraagd om het feestje rondom het wedstrijdgebeuren te organiseren en onze stoere collega Ewald Klein Herenbrink is de uitdaging aangegaan en heeft me daar toch een fantastisch evenement neergezet: the Battle of the Nations!

Er deden allemaal landenteams mee en de paddock was ook als zodanig ingericht: opgedeeld in landen met bijbehorend eten en muziek! Inclusief een heel kinderplein. De klapper van de dag voor mij was dat ik achterop mocht bij Erwin Druijf op de Hoegee Suzuki twoseater. Twee rondjes op het TT Circuit Assen. Dat liet ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan! Zo’n kans krijg je nooit weer!

Ik kreeg uitleg van het team en werd gerustgesteld (daar werd ik juist onrustig van). Minimaal 250 km per uur leek me nog wel te doen, toch? Zit je motorpak goed? Handschoenen en helm strak genoeg? Check. Achterop de motor klimmen was al een heel spektakel op zich. Beetje rare houding en kramp in mijn been. Goed vasthouden aan de beugel die bevestigd is aan de tank. Daar gaan we. Optrekken en direct een wheelie… ‘My god’ wat gaat dat hard! En dan moet je meekijken en leunend de bochten in… Welke bocht? Ik zie gewoon niets! Angst.. is dit nu leuk? Gewoon ademhalen. Rustig blijven. Niet gaan hyperventileren, anders donder je ervan af. Gelukkig, laatste rondje van de twee. Toch proberen te genieten. Eerste rondje overleefd dan zal die tweede ook wel goed gaan. Nog een keertje omhoog en daarna flink op de rem… Sjongejonge! Deze crisis heb ik ook weer overleefd. Maar wat gaaf! Adrenalinekick van heb ik jou daar en nog steeds spierpijn maar… Het was het meer dan waard!

Bericht delen:
Remy
2 jaar ago

Single Comment

  1. Dat lijkt me echt helemaal geweldig om mee te maken dus als er een motorrijder (m/v) is met een snelle supersport motor die mij wil meenemen achterop dan houd ik mij aanbevolen.

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact