Overal en altijd

Zoals altijd heeft alles z’n voor- en nadelen. Mensen weten je overal te vinden. Mooi natuurlijk. In veel gevallen. Daar hoeven we het niet eens over te hebben. Maar natuurlijk soms ook wel lekker om even onbereikbaar te zijn. Even afkicken van dat om de 2 minuten naar je telefoon grijpen om te kijken of je nog een nieuwe interactie hebt op twitter, een mail, een facebookmelding, whatsapp of dat je ouderwets misschien een telefoontje gemist hebt.

Maar terwijl ik dit typ zit ik aan de Rhône in de Ardeche. Morgen een tochtje fietsen. Volgens de Fransen hier met meer dan 15.000 deelnemers het grootste fietsevenement ter wereld. Maar zoals altijd kwam het natuurlijk slecht uit. Mensen die ook in pensioencommunicatie actief zijn zullen het begrijpen. Het jaarverslag van de fondsen moet af voor 1 juli. Drukke tijden dus. Voor de rekenaars onder ons, maar ook voor de bureaus die ze moeten opmaken. Op papier of digitaal. Statisch of interactief. Dat maakt voor dit verhaal niks uit.

Dan is het wel lekker hoor, als je een terras gevonden hebt met lekkere koffie, verse jus en een goede lunch. Maar het belangrijkste voor dit verhaal…met free wifi. Want dan kun je overal werken. Overal…en altijd.

Bericht delen:
Kornelis
5 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact