Nieuwe start

Jaaaaaaa……. daar zijn we weer. De verhalen op onze blogsite hebben een tijdje stilgelegen. Dat heb je soms. Iedereen was druk en er was een nieuwe website in de maak. Daar moesten ook nieuwe foto’s van alle collega’s op komen. En jawel, de nieuwe Catapult website staat online!

Leuk! Tevens aan mij nu de vraag om een nieuwe ‘blog aftrap’ te geven. Dat doe ik graag. Mooi moment ook zo aan het einde van het jaar. Tijd om even stil te staan, overdenken en bezinnen, afsluiten en opnieuw beginnen. Een frisse start. Altijd leuk om even iets te delen wat je bezighoudt in dit leven. Dat is natuurlijk voor al onze Catapulters zo. Zo blijft iedereen een beetje op de hoogte van ons dynamische team. Daar valt genoeg over te schrijven.

Voor de Catapult dames staat er deze week weer een leuke ladies night op het program. De première van Soof2! Altijd weer lastig om, zo druk als je je maar kunt maken, iedereen weer op een avond vast te prikken. Maar hoe leuk is het toch altijd weer om met ons super-leuke-Catapult-vrouwen-collega-clubje, iets te ondernemen.

Als je het leuk vindt om ons te volgen, kijk dan af en toe eens op onze website en houd de blogs in de gaten. Want we gaan er weer volop mee aan de gang! Wellicht heeft iemand een goede tip of een geweldig idee, laat het weten. Dat kan voor ons weer de inspiratie zijn voor een volgend blogverhaal. Ook zal ik mijn best doen om weer wat recepten en inspirerende en zingevende teksten voor jullie te produceren, zodat ook de inwendige mens niet vergeten wordt! Ook niet geheel onbelangrijk!

Ondanks dat de drukke decembermaand voor de deur staat, hoop ik dat er toch collega’s zijn die hierbij weer geënthousiasmeerd worden om een blogje te schrijven. Ga snel eens een kijkje nemen op onze website om te zien wie Catapult is en wat Catapult doet. Nieuw is de verras me button! Druk erop en laat je verrassen als je durft…

Inspirerende groet,
Claire

Bericht delen:
Claire
1 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact