Nieuwe manier van zakelijk bloggen?

Tijdens een bijeenkomst van Academy Oost met het thema ‘zakelijk bloggen’ door o.a. Hermina de Vries, kreeg ik me toch een fantastische ingeving (als blogger moet je je wat arroganter opstellen, bij deze). Eigenlijk moet je als zakelijk blogger een drietal keren per week van je laten horen. Ongeveer 250 woorden moet een blog toch wel bevatten en je haalt je inspiratie gewoon uit je omgeving. En wat vooral belangrijk is, is dat je de dialoog aan moet gaan.

Nu had ik toch het volgende bedacht: mijn twitternaam is remyisonderweg en in mijn bio staat ‘Altijd bezig met dingen mooier maken dan ze zijn!! Begint natuurlijk al op het moment dat ik mijn bed uitkom’. En dat is natuurlijk ook zo. Als art director geef je aan alles een smoel, bedenkt kapstokken en vindt overal wat van, en dat altijd onderweg naar de volgende uitdaging.

Kijk daar heb je het: stuur mij iets waar ik een mening over moet hebben en ik geef het je. Dat doe ik de hele dag.. dus waarom niet voor jou? Zo sla ik een aantal vliegen in 1 klap. Ik ben bezig met waar ik goed in ben (ja ja) en jullie zijn mijn inspiratie! Ik ga zelfs de dialoog met je aan! En… volgens mij is het vernieuwend. Ben heel benieuwd wat er allemaal op mijn pad komt!

Bericht delen:
Remy
5 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact