Naberschap tas Rob Loomans

Niet veel opgeschoten… Of toch wel?

Zoals jullie misschien wel weten is mijn collega Inge Stokvis, na een paar jaar er tussenuit te zijn geweest, terug bij Catapult.

Toen ik van de week mijn spullen voor een brainstormavond in Rotterdam bij elkaar pakte, moest zij lachen. Ik stopte namelijk alle formulieren, geeltjes, snoertjes en pennen in een Albert Heijn tas. “Weet je dat de eerste keer dat ik jou tegenkwam, je ook een Albert Heijn tas bij je had?’’ Nee, dat wist ik (natuurlijk) niet meer. Niks aan de hand zou je zeggen. ‘s Avonds, na afloop, pakte ik m’n boeltje weer bij elkaar. Half verontschuldigend riep ik zelf maar iets over m’n plastic tas. En dat ik het er met m’n collega vanmiddag nog over had gehad. ‘’Dan ben je in die jaren niet veel op geschoten’’, zei m’n opdrachtgever bij het handen schudden, terwijl ze me een goede reis wenste. Toch wel, dacht ik in de auto terug. Deze tas hebben wij zelf gemaakt. Dat hebben we dan toch maar mooi bereikt bij Catapult. Ik had een goede reis terug.

Bericht delen:
Kornelis
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact