My best…. Rene

Hier op de zaak weten ze het inmiddels wel.  Ik kan het moeilijk verbergen en gelukkig zijn ze het inmiddels gewend. “Jij bent een echt vreetzakje”, zei Leonie laatst, toen ik na de uitgebreide lunch nog een stuk overgebleven taart naar binnen zat te werken. Ik kon haar niets anders dan gelijk geven.

Ik ben dol op eten! Het is toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Hoewel ik standaard elke dag boterhammen met pindakaas lunch (want dat is makkelijk, snel en prima te doen), eet ik eigenlijk alles wel. Deze rubriek is vrij in te vullen. Daarom dacht ik, laat ik het lekker luchtig houden! Want dat waren ze; de beste chips die ik ooit heb gegeten!

Het is maar beter dat deze chips niet in Nederland te verkrijgen zijn, voor zover ik weet in ieder geval (de gouden tip is welkom!). Nee, deze chips werden vers voor mij gesneden, gefrituurd en op smaak gebracht toen ik op vakantie was in Japan. Ik heb geen idee welke olie, kruiden en aardappelen ze gebruikten, maar ze smaakten zoooo heerlijk krokant, luchtig, vers en een klein beetje warm. Echt geweldig!

Het nadeel? Er zaten er veel te weinig in het bakje!

Bonus:
Mocht je toch een keer deze chips gaan eten in Tokyo? Zoek dan ook even verder naar deze gevulde pannenkoek die ze ambachtelijk bakken, oprollen, in een ‘frietzak’ doen en vervolgens vullen met fruit en ijs naar keuze. Omnomnomnom!

1265014_10202369538186020_1817930037_o

Bericht delen:
3 jaar ago

Single Comment

  1. HansieHansie

    Vretbuul!
    🙂

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact