My best…| Marloes

Het eerste waar ik aan denk bij ‘My best…’ is iets waar je heel goed in bent, of ooit was. Mmm, even denken. Er zijn op zich wel dingen te verzinnen, maar ik vind ze niet echt geschikt voor een blog. Heb geen topsport bedreven of bijzondere prijzen gewonnen… En dan weet ik het ineens! My best decision! Het beste besluit dat ik ooit nam is het besluit om heel iets anders te gaan doen in mijn werkende leven. Een heuse carrièreswitch!

Na een jaar of vier als fysiotherapeut in de revalidatie te hebben gewerkt, was ik het zat. Op de een of andere manier was mijn plezier in het werk voor een groot deel verdwenen. Ik liep met mijn ziel onder de arm. Natuurlijk heel jammer, want ik was goed in mijn werk en ik had er vier jaar voor gestudeerd. Maar ik zag het echt niet gebeuren dat ik nog jaren zo door moest gaan. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en schakelde de hulp in van een loopbaanadviseur. Ik wilde niet weer de verkeerde keuze maken!

Zij hielp mij om uit te vinden wat beter bij mij past. Wat vind ik leuk en waar ben ik goed in? Waar wil ik goed in zijn? Welke werkomgeving spreekt mij aan? Maar ook: waarom heb ik bepaalde keuzes gemaakt en waar zou ik voor kiezen als ik nu weer voor dezelfde keuze zou staan? Heel veel vragen die ik natuurlijk zelf moest beantwoorden.

Nu werk ik alweer 5 jaar met heel veel plezier in de communicatiebranche. Heb enorm veel geleerd. Vooral door het gewoon te doen. En er valt nog zo veel meer te leren! Wat ik wel kan zeggen: dit was mijn beste besluit!

 

 

Bericht delen:
Marloes
4 jaar ago

Single Comment

  1. ik was daar eventjes bij… hartegroet, Jan

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact