My Best…| Karen

 

Dit ‘My best’ blog is iets anders dan de vorige ‘My best’ blogs. Remy’s ‘best’ was het badmintonnen, die van Marloes haar carrièreswitch. Maar mijn ‘best’ ligt nog in de toekomst. Tenminste, dat is iets wat ik probeer na te streven.

Vorig jaar oktober ben ik begonnen met diëten. En dat was niet de eerste keer. Ik heb al een aantal jaren overgewicht en het zit ook in mijn familie (wat een slap excuus hè?). Ik heb ge-Sonja-Bakkert, meerdere abonnementen gehad op de sportschool, calorieën geteld, gesport met een coach op de fysio, Weightwatchers gevolgd, al vier verschillende diëtisten gehad… Noem het maar op. Vorig jaar was ik er helemaal klaar mee. Ik ben nog jong, gezond en mijn lichaam zit me in de weg. Ik besloot om nu serieus stappen te ondernemen en ik belandde bij een internist op het ziekenhuis en twee leuke diëtisten die gespecialiseerd zijn in gedragsverandering en overgewicht. Daarnaast ben ik met mijn zus (die dus ook overgewicht heeft) een eigen blog begonnen die (hoe ironisch) ‘Twee Dikke Zusjes’ heet. We geven elkaar updates, houden ons gewicht bij en motiveren elkaar.

Binnen drie maanden verloor ik 16 kilo. Wat een geweldige prestatie was dat! We zijn nu bijna vijf maanden verder, maar ik kan helaas niet melden dat ik nog meer ben afgevallen. Gelukkig kan ik wel zeggen dat ik ook niet meer ben aangekomen, wat volgens mijn dokter en diëtisten erg knap is. Vorige week ben ik begonnen met een eiwitshake (waar ik eigenlijk niet zo dol op ben), om mezelf weer even een boost te geven om van dat ‘plateau’ af te komen. Wat mijn uiteindelijke doel is, weet ik niet. Ik ga door tot ik tevreden ben en me superfit voel!

Daarom: ‘my best’ komt er nog aan. Ooit kan ik zeggen: ik ben 40 kilo afgevallen.  Wil je mijn strijd tegen de kilo’s volgen, kijk dan eens op www.tweedikkezusjes.wordpress.com

Bericht delen:
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact