Mobiele telefoons en LayerSinds kort werkt de ANWB met Layer in het magazine Kampioen. Ik vind het een fantastische uitvinding, want zo kun je nog meer beleving brengen in je magazine. Je downloadt de gratis Layer-app voor Iphone of Android, je scant de pagina in waar een Layer-laag is aangebracht en komt terecht bij extra filmpjes, kortingen en win acties. Zo simpel is het! Het hoeft niet. Het mag.

Lees ik in de ingekomen post van de Kampioen dat  ze de mening hebben gevraagd aan hun lezers over Layer. Het leverde honderden mails en brieven (?) op: van lof tot boze reacties. ‘Als ik een tijdschrift lees, wil ik mijn telefoon er niet bij hoeven pakken.’ Ik moest direct denken aan een filmpje laatst gezien bij #academyoost. Grappig te zien hoe men in 1989 over mobiele telefoons dacht: 

Bericht delen:

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact