Lezen of schrijven?

“Ik heb  nog zoveel te doen”, zong Toontje Lager vroeger al. Als ik de boeken om me heen zie liggen, denk ik dat ook. Die 20 beste boeken die je kreeg bij een Volkskrant abonnement bijvoorbeeld. Maar ook die krant zelf elke dag. En dan ook nog het zaterdagse magazine. Het regionale dagblad natuurlijk en het Financieel dagblad. Maar ook nog heel wat management boeken over veranderen, strategieën social media. Vakbladen niet te vergeten. Tijdschrift voor Marketing, Adformatie, Pensioen Management & Bestuur, maar ook Twentevisie. Twee boeken over mindfulness. En dan niet te vergeten al die romans. Al dan niet in de uitverkoop gekocht.

Recente aanwinst ‘De dag dat ik naar de Arctic Monkeys ging’, een boek met muziekverhalen, hoe kun je mooier twee hobby’s combineren, ligt klaar. Maar ik beperk me toch vooral tot het tussendoor checken van mijn Twitter, en laat me daarbij door de mensen die ik volg, leiden naar interessante artikelen over al die onderwerpen waar dat leesvoer ook over gaat, maar die nog maar net verschenen.

Zo ben ik voor mijn gevoel altijd up to date. Up to date zodat ik ook zelf kan schrijven. Bloggen, maar natuurlijk ook bezig met een nieuw boek. Maar ja, als je altijd maar up to date wil zijn, kom je aan dat schrijven ook niet zo vaak toe.  Tijd dat ik eindelijk eens  in ‘Gettin’ things done’ begin…want die ligt er ook nog. Toch maar eerst lezen dus. Dan komt dat schrijven vanzelf.

 

 

Bericht delen:
Kornelis
5 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact