creatief-avontuur-hellendoorn-1

Leuk werk!

Ik twitterde het laatst al: #leukwerk! Want wat ben ik toch met leuke dingen bezig de laatste tijd. En dan doel ik vooral op het werk dat ik doe met Creatief Avontuur, powered by Catapult. De laatste tijd zijn we hier erg mee bezig. Gewoon omdat wij dit een erg tof concept vinden. Oh? Je weet nog niet wat Creatief Avontuur inhoudt?

Creatief Avontuur is een perfecte combinatie tussen denk- en doewerk. Leer je het ene moment op effectieve wijze brainstormen over een zelf gekozen thema, het andere moment maak je je hoofd weer leeg met een avontuurlijke of ontspannende activiteit in of om Hellendoorn. Natuurlijk vergezeld met een heerlijke hap eten uit de Catapult keuken.
Zo kwam Heutink op 5 juni bij ons voor hun creatieve avontuur. Hun doel was om alle neuzen van de binnen- en buitendienstmedewerkers dezelfde kant op te krijgen en om gezamenlijk thema’s te bedenken voor een campagne. En dat is gelukt ook! We hadden stralend weer, hebben een rollenspel in de tuin van Catapult gedaan, veel post-it’jes geplakt met heel veel (en erg goede) ideeën erop, en als klap op de vuurpijl gingen Remy en Martin met het team naar de Wilgenweard om wand te klimmen en boog te schieten. Ondertussen hebben Esther, Arnold en ik als een malle een eindrapport gemaakt met daarin de uitkomsten en de hoogtepunten. Wat komt het creatieve avontuur dan alweer snel ten einde. Maar vooral: wat is dit ontzettend gaaf om te doen! En wat krijgen we hier veel energie van!

Bekijk de website www.creatief-avontuur.nl voor meer informatie, en tot snel?

Bericht delen:
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact