Lekkere hapjes bij opening expositie Tim Knol

 

Het was gezellig druk tijdens de opening van de expositie van Tim Knol op 11 april. Tim was er zelf ook. De borrel was voor genodigden. We hadden er natuurlijk een hapje en een drankje bij. Voor mij altijd weer leuk om te doen en een uitdaging om de hapjes, mooi uitgestald, klaar te hebben staan op het moment dat de borrel begint. En ook deze keer is dat weer gelukt! Mede namens de geweldige hulp van collega Karen en onze stagiair Diederik. Een Catapult schort voor en gaan met die banaan! O nee, er was zeker geen banaan bij. Wel heerlijke andere hapjes zoals hieronder beschreven. Wellicht een leuke leidraad als je zelf eens een klein buffetje wilt maken…

De hapjes:

– Gemengde sla met brie , geroosterde walnoten en amandelen en een  paar druiven , met daarover een  beetje  dressing honing/karamel. Doe dit bijvoorbeeld in een cupcake vormpje van papier.

– Gemengde sla met stukjes avocado,  geroosterde  lauwwarme spek en geroosterde cashewnoten, met daarover wat aceto balsamico siroop (in glaasje, schaaltje, of vormpje).

– Gehaktballen in saté saus (warm).

– Champignons en spekjes, gebakken in de wok met ui en knoflook. Geserveerd op een bedje van gemende sla. Het lekkerste als het lauw warm is (in schaaltje of bakje).

– Op een beetje veldsla: halve hardgekookte  eitjes met mayo en tomatenketchup daarop wat gesnipperde, fijngesneden lente uitjes (cupcake vormpje van  papier).

– Glaasjes met meloen en rauwe ham.

– Glaasjes met tomaat en mozzarella en een blaadje basilicum, beetje olijfolie  en aceto balsamico siroop.

– Wraps met kruidenkaas, zalm, rucola en pesto (in stukjes van ongeveer een centimeter snijden, eventueel een prikker erin).

– Wraps met eiersalade, ham en rucola (in stukjes van ongeveer een centimeter snijden, eventueel een prikker erin).

Zoals al gezegd was de opening  voor genodigden, maar de expositie van Tim Knol is voor iedereen dagelijks toegankelijk. Dus kom gerust eens een blik bij ons binnen werpen. De foto’s van Tim hangen hier tot 1 juli. En… de koffie staat altijd klaar!

Tot snel!

Bericht delen:
Claire
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact