Niels-&-Het-Geldmysterie

Lancering kinderboek: Niels & het geldmysterie

Eén van de leuke dingen van het werken bij een reclamebureau is de diversiteit aan klanten en projecten. Zo hebben we vorige week weer een bijzonder project afgerond waarvan deze week de lancering plaatsvindt.

Samen met Sprenkels & Verschuren en Swalef pensioenjuristen en academie werkten we de afgelopen periode aan de realisatie van een kinderboek over geldzaken: Niels & het geldmysterie. Waarom zul je denken? Omdat financieel bewustzijn in het algemeen en pensioenbewustzijn ons en de mede-initiatiefnemers aan het hart gaat, en dat begint vinden wij, bij het interesse opwekken bij de jeugd. De verhalen in het boek zijn dan ook bedoeld om kinderen al op jonge leeftijd op een leuke en leerzame manier te laten nadenken over (toekomstig) geld.

De lancering van het boek is gepland tijdens de Week van het geld. De officiële opening hiervan werd gisteren verricht door koningin Maxima. Natuurlijk waren we daar ook bij. Op Facebook kun je alles volgen rond de activiteiten van Niels & het geldmysterie.
Het boek kun je hier downloaden, als pdf (8 mb) of als e-book (6 mb) zodat je ‘m kunt lezen op een reader.

Trouwens, de illustraties van de avonturen van Niels maakte onze collega Marvin. Gauw een kijkje nemen dus. En wij gaan weer verder: op naar het volgende mooie project!

Bericht delen:
Ineke
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact