Klinkt me als muziek in de oren!

Het festivalseizoen draait al weer op volle toeren, Dauwpop en Pinkpop zitten er al weer op. Fantastische dingen gezien in Hellendoorn: Paceshifters, Masters of reality, King Khan, dEUS en John Coffey natuurlijk. Op Pinkpop was ik zelf niet, maar het moment dat Koning David achter de Molen het glas bier uit de lucht ving was natuurlijk meesterlijk. Je kunt ze dit seizoen ook nog zien op onder andere Koele Koele, het festival van Bökkers in de zandkuil in Luttenberg.

Zaterdag heb ik een ander festival op het programma staan: Midsummer Fest in het Bostheater in Ommen. Samen met een vriend doe ik daar de programmering. Twee jaar geleden zijn we de uitdaging aangegaan het theater naar een niveau te tillen waar het recht op heeft. Het is een fantastische plek midden in het bos met een geweldige akoestiek. Per seizoen hebben we 11 à 12 voorstellingen staan. Dit jaar met onder andere Tim Knol, Mark Lotteman, Tricklebolt, maar ook een aantal kindervoorstellingen.

Zaterdag dus het eerste festival met Swamp Blues Revelation, JP Power Trio, Coolhand Luke, Glossy Jesus, the Womb en Moon Moon Moon. Bekijk de site maar eens om een indruk te krijgen. Fijne muziek in de open lucht, niets mis mee! We beginnen om 3 uur. Ik zal er zijn!

PS: Voor degene die naar Best Kept Secret gaan, veel plezier. Prima line-up daar!

Bericht delen:
Ewald
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact