slingshot app

Houdbaarheidsdatum

In de strijd om gebruikers en hun data worden er allerlei tools, games en functionaliteiten bedacht. Om de haverklap komen er nieuwe ontwikkelaars met nieuwe apps en nieuwe invalshoeken die de strijd aangaan met al bestaande netwerken.

Sinds gisteren, op dit moment alleen nog op de Amerikaanse markt, heeft Facebook een nieuwe app gelanceerd die moet concurreren met chat- en foto-apps. De app Slingshot moet het volgens diverse bronnen vooral op gaan nemen tegen het populaire Snapchat.

Snapchat is een chat-app waarmee je communiceert met vrienden door middel van foto’s in combinatie met een klein tekstje. Slingshot voegt echter één functionaliteit, of beter gezegd, gimmick toe. Bij Slingshot moet je eerst een foto terug sturen voordat je de foto die je hebt gekregen kunt bekijken.

Bij mij rijst echter de vraag hoe lang deze nieuwe app door deze functie van leuk blijft. Mijn ervaring is dat ik het na een paar keer wel gezien heb en de app zijn charme verliest. Wat is volgens jou de houdbaarheidsdatum van Slingshot?

Bericht delen:
Roy
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact