Heel wat van plan voor 2014

Van de week was ik een planning aan het maken van wat de Catapulters allemaal nog voor leuke dingen staat te wachten aankomende tijd. We gaan in november een middag aan de slag met Wiro Kuipers om de WHY van Catapult nader te bestuderen en begin december staat Carlijn Postma op het programma om ons te helpen een slag te maken in onze eigen contentstrategie.

Als je zelf veel workshops geeft, dan is het heel leuk om andere mensen in te vliegen om naar je eigen bedrijf te kijken. Samen een plan maken voor 2014 is een mooie uitdaging. We organiseren begin november ook weer een lunchseminar. Dit keer gaat Appnormal ons iets vertellen over mobiel internet. Deze jongens hebben we al eerder ontmoet. Zij zijn net als Catapult kennispartner van Academy Oost. Dit is zo’n interessant verhaal, dat willen we onze klanten niet onthouden. Een week erna gaan wij met bijna het hele bedrijf naar het congres van Academy Oost. Dit mogen we niet missen met sprekers zoals Alexander Klopping, Maurits Kaptein en Erwin Blom. En ook de Stadbakker uit Zwolle houdt een praatje.

En toen waren we aanbeland in december. De kerstlunch. De kerstpakketten. Maar eerst de kerstkaart. Ik zal mijn eigen glazen wel ingooien, maar ik vind dit een fantastisch initiatief: goededoelenkerstkaarten.nl. Beetje zelf creatief zijn voor het goede doel!

Bericht delen:
Remy
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact