Hé mooie jij daar!

Een team is een aantal mensen, dat bij elkaar is gebracht, om één gemeenschappelijk doel te bereiken en het in grote lijnen eens is over de weg naar dit doel. Behalve een gemeenschappelijk doel en een gedeelde visie over de aanpak, dienen de verschillende teamleden elkaar aan te vullen. Een afgeleide term is teamwork, daarbij ligt de focus op de prestatie van het team, eerder dan de opgetelde individuele prestaties. Essentieel is synergie, men probeert te bewerkstelligen dat het geheel meer is dan louter de som der delen. 

Bovengenoemde beschrijving vind je bij ons Catapult team! Een super team. Ieder zijn eigen kwaliteit. Allen individueel verschillend maar als team een eenheid, waarbij niet alleen een zakelijke maat geldt, maar waar ook menselijkheid hoog in het vaandel staat. Een team in goede en slechte tijden waar je ook privézaken mee deelt. Wij leven met elkaar mee en delen met elkaar geluk en verdriet. Dat maakt ons sterk, krachtig en betrokken! Niet altijd even makkelijk, maar het geeft ons een ziel, inhoud, diepgang. Geen oppervlakkigheid! De veiligheid en het vertrouwen dat je jezelf kunt zijn en de beste versie van jezelf kan neerzetten!

En sinds kort hebben we er een nieuw teamlid bij. Ook weer een kanjer! Eigenzinnig, totaal zichzelf, passend in onze club met individuen met bijzondere kwaliteiten. Al jaren bekend bij ons, maar nu echt als full member. De foto hangt bij ons aan de wand, waar al onze teamleden met foto hangen. Het is een woest aantrekkelijke verschijning, harig en stoer!

Zij is al jaren bekend bij ons, omdat zij ieder dinsdagmiddag hier bij Catapult is! Ja… het is mijn eigen teckel: Tinka! Braaf ligt zij dan bij mijn bureau. En geeft het beste dat zij ons kan bieden namelijk: zichzelf!

De moraal van dit verhaal: wat de wereld beter maakt, is dat jij je mooiste zelf bent!

Warme groet en poot van Tinka,
Claire

 

 

Bericht delen:
Claire
7 maanden ago

Single Comment

  1. Staat goed zo! 😉

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact