Hardleers

Tijdens een workshop vorige week leerden we dat een blog antenne wel handig zou zijn. Je leest iets in de krant of komt iets op straat tegen. En dat kan dan maar zo een blog onderwerp opleveren. Ik heb dat zelf op Twitter. Die neiging om iets te delen als ik het tegenkom. Dat kan inderdaad een nieuwsbericht zijn over iets dat me bezighoudt. Maar ook iets waar ik tegen aanloop als ik aan het lezen ben of op straat loop.

Als je wilt bloggen is een onderwerpkeuze handig. Jij kiest iets waar je veel verstand van hebt of een wat passie van je is. En door je aanstekelijke wijze van schrijven en het specifieke onderwerp krijg je als vanzelf lezers. Regelmatig iets van je laten horen is dan nog wel een aanvullende eis.

Kies iets dat echt speciaal is. Een niche van je niche leerde ik in een andere workshop. Theoretisch is dat ook zo, maar ook in de praktijk werkt het goed, merken wij met onze specifieke onderwerp gerelateerde blogsites.

Maar soms houdt iets me bezig dat niet specifiek is. Een onderwerp waar al heel veel over geblogd wordt. Bloggen bijvoorbeeld. Ondanks alle tips van de kenners kan ik dat dan toch niet laten!

Bericht delen:
Kornelis
5 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact