Had ik het maar bedacht!

Ik moest denken aan onze terugkerende rubriek ’Had ik het maar bedacht’, toen ik een tijdje geleden dit boekje in de winkel zag liggen. Ik heb het meegenomen omdat de vormgeving me aansprak maar ook, moet ik heel eerlijk zeggen, de prijs. Ik dacht als het boekje niet leuk is (gezien de prijs) dan staat het in ieder geval leuk in mijn boekenkast. Maar wat een verrassing! Het is een erg leuk en pakkend familieverhaal. De vormgeving is heel creatief, vooral de toepassing van aparte foto’s. De schrijvers nemen je mee in een familiegeschiedenis in tekst en beeld. Het is net of je door je oude fotoalbum zit te bladeren en daardoor lijkt het heel echt en komt het heel dichtbij. Het leuke van dit alles is dat een van de makers, Erik Kessels (reclameman), een verwoed fotoverzamelaar is. Foto’s van allerlei mensen die hij niet kent. Wat moet hij een plezier hebben gehad tijdens het maken van dit boekje. Ik vind het meesterlijk creatief! Had ik het maar bedacht!

Bericht delen:
Remy
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact