Back to the future

Had ik het maar bedacht!

Mijn eerste reactie was… een onderwerp voor dit blog! Ik vond het namelijk best lastig om ergens over te schrijven waarvan ik zou zeggen, het zou toch eens mooi zijn als…! Ik wil niet terugvallen op voor de hand liggende uitvindingen zoals de paperclip of de gloeilamp.

Nee, ik betrek mijn blog meer op het nu…of eigenlijk ‘Back to the future’. 21 oktober 2015 was het ‘Back to the future’ dag. De legendarische film die in de jaren ’80 erg populair was. In het tweede deel van deze trilogie reizen de hoofdrolspelers dertig jaar de toekomst in en komen ze terecht in 2015. 21 oktober 2015 om precies te zijn. Nu is het niet zo dat ik superfan van deze films ben hoor, maar ik heb ze wel alledrie gezien.

Om weer even terug te komen op het onderwerp van dit blog: had ik het maar bedacht om een film te maken waarin je gebruik maakt van gadgets waarvan je hoopt of verwacht dat ze daadwerkelijk 30 jaar later ontwikkeld zullen zijn. Zo kwamen er tablets in de film voor, videobellen, vingerafdruktechnologie, 3D-technologie en drones. Allemaal dingen die we nu kennen. Nauurlijk zijn er ook voorspellingen niet uitgekomen. Zo zijn er nog geen vliegende auto’s, geen hoverboards (zwevende skateboards) en geen zelfstrikkende schoenen. Maar je weet nooit wat er nog gaat komen!

Bericht delen:
Arnold
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact