Had ik het maar bedacht

Onlangs heb ik thuis een klusje geklaard die al een tijdje op me zat te wachten. Namelijk het verven en aflakken van de plinten in de slaapkamer. Bij het schilderen gaat het bij mij altijd hetzelfde. In het begin ben je heel zorgvuldig bezig om de kwast netjes af te strijken en de verf gelijkmatig aan te brengen. Ben je eenmaal een tijdje bezig dan gaat het allemaal steeds vlotter en ook minder netjes… Dikke klodders verf druipen langs de rand van het blik naar beneden. En voor je het door hebt zit de verf niet alleen op de plinten, maar ook op je handen en verschillende kledingstukken.

Voor deze rubriek heb ik inspiratie gezocht op een website met een artikel over ‘Lifehacks’. Simpele dingen die je kunt doen met alledaagse voorwerpen om je leven wat makkelijker te maken. In dit artikel kwam ik dan ook de lifehack met het elastiekje dat je om het verfblik trekt tegen. Het elastiek kun je gebruiken om de kwast af te strijken, in plaats van over de rand. Superhandig, en ook echt zoiets van: had ik het maar bedacht!

 

Bericht delen:
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact