Had ik het maar bedacht

Een sanitaire stop, even een moment voor jezelf. De iPhone binnen handbereik om je mail te checken, het geinige filmpje op Facebook of YouTube nog eens te bekijken of om je LinkedIn profiel bij te werken. Om erachter te komen dat je vriendin vanuit de gang duidelijk probeert te maken dat ze Chanel no.5 toch echt prefereert boven je “frisse bloemetjeslucht”. En of ik de wc dan ook gelijk even schoon wil maken.

Natuurlijk. Hier met die fles Wc-eend, ik zal dat varkentje eens even wassen. Terwijl ik de fles door de wc-pot slinger, verbaas ik me erover dat de flacon eigenlijk een fantastisch ontwerp heeft. Makkelijk in gebruik, prima te doseren, en geen gesmeer. De naam is mooi bedacht door een bureau en associeert met helder, fris en schoon. Het resultaat mag er zijn. Bij deze wil ik in de rubriek “Had ik het maar bedacht” de fles Wc-eend inbrengen.

Bericht delen:
Ewald
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact