Had ik het maar bedacht!

Vraag ik laatst aan mijn vriendin wat het eerst bij haar opkomt bij de rubriek ‘Had ik het maar bedacht!’. Krijg ik als antwoord: “Chocola, maar dan wel de Fair Trade van Chocstar en dan het liefst die met knettersuiker, zout en chilipeper (Firecracker voor de kenners), die is lekker!!!”.

Pffff… tja… wat moet je nou met zo’n antwoord? “Uhhh schatje, het moet natuurlijk wel een link met de reclamewereld hebben, je weet wel, die branche waarin ik werkzaam ben. En dus niet alleen maar gaan over jouw overontwikkelde smaakpapillen en dito chocoladeverslaving!” (Welke op zich natuurlijk al dankbare onderwerpen voor een blogstukje zouden kunnen zijn, maar dat ter zijde).

Antwoord: “Goed spul verkoopt zichzelf!”

Daar is geen speld tussen te krijgen. Had ik het maar bedacht! Dat ‘goede spul’ welteverstaan!

Bericht delen:
Hans
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact