De must (not) do van Hans

Wat moet je minstens een paar keer in je leven (niet) gedaan hebben?

Verhuizen!!

En dan in het bijzonder zelf verhuizen… Wat een stress, rommel, ergernis, frustratie, spanning, vermoeidheid en emotionele aanranding. Beetje overdreven, ik weet het, maar leuk is het in ieder geval niet. Echter, je moet het een paar keer in je leven gedaan hebben om eindelijk eens van al die opgespaarde, goed weggestopte en regelmatig verplaatste rommel af te komen. Wat een troep je in 25 jaar verzamelt, niet te geloven. En hoe groter het huis en hoe meer ruimte, hoe meer rommel.

Toen we vorig jaar ons huis ‘verkoopklaar’ hebben gemaakt, hebben we een gemengd afval container gehuurd van 6 kuub. En nu bij het leeghalen van ons huis weer een van 3 kuub. Beide tot over de rand toe volgestouwd met zorgvuldig bewaarde spullen. Ik heb alle spullen die (in ieder geval voor ons) nog van enige waarde waren, op Marktplaats gezet. Daar heb je dus ook een dagtaak aan, om dat allemaal goed bij te houden en te coördineren. Ik voelde me net Malle Pietje. Maar goed, iedere Euro is er één en weggooien kan altijd nog.

Anyway… Vele zweetdruppels later is ons huis leeg en inmiddels overgedragen aan de nieuwe eigenaren. En wij kunnen een frisse start maken met verzamelen van nieuwe spullen. We zien over 20 jaar wel weer! J

Ergo: Verhuizen… een aan- en afrader ineen!

Bericht delen:
Hans
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact