Creatief avontuur

Een tijdje geleden schreef ik er ook al een blog over: #leukwerk. http://blog.catapult.nl/leuk-werk/ En ook al doe ik bij Catapult (natuurlijk) dagelijks leuk werk, vorige week was het weer tijd voor een Creatief Avontuur!

Even kort: Creatief Avontuur is een dienst van Catapult, waarmee we bedrijven begeleiden in brainstormen. Leer je het ene moment op effectieve wijze brainstormen over een zelf gekozen thema, het andere moment maak je je hoofd weer leeg met een avontuurlijke of ontspannende activiteit.

Vorige week hadden we een Creatief Avontuur op locatie. Samen met ‘Kracht’ door Sportbedrijf Raalte waren we bij Landstede in Raalte te gast, waar we de grote aula tot onze beschikking hadden. Samen met Lars heb ik 32 enthousiaste medewerkers van Kracht begeleid in een rollenspel en een brainstorm. Centraal tijdens de brainstorm stond de vraag: Welk idee heb jij om ‘Kracht’ te introduceren bij stakeholders en bezoekers? Remy heeft de activiteit voor deze groep begeleid: een fotoshoot met als resultaat foto’s voor op de nieuwe site!

Ik kan stiekem al verklappen dat er erg leuke ideeën naar voren zijn gekomen. Ook de foto’s zijn erg mooi geworden! Binnenkort horen en zien jullie waarschijnlijk wel meer…

IMG_2205

IMG_2119

Bericht delen:
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact