Content to go

Tijdens het congres Succesvol Ondernemen van de Regio Academy op 19 november  mochten collega Esther en ik ‘Content to go’ presenteren. Het door ons ontwikkelde praktische stappenplan voor het inzetten van content door bedrijven. Daar stonden we dan op het podium in de grote zaal van de Deventer Schouwburg. Zeventig man in de zaal. Ik mocht het spits afbijten. Kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst zo nerveus ben geweest. Knikkende knietjes, droge mond en de neiging heel hard weg te rennen. Dat laatste is misschien een beetje overdreven, maar vlak voor aanvang dacht ik wel echt even: ‘waarom heb ik in vredesnaam gezegd dat ik dit wel wilde doen?!’ .

Maar ik kon natuurlijk niet meer terug. Had me goed voorbereid en wist precies wat ik wilde vertellen. Ik begon te praten en na een paar minuten voelde ik me stukken beter. Het was eigenlijk hartstikke leuk! Na afloop voelde ik me zelfs fantastisch. Voelde me net als dat meisje in het filmpje dat Ben Tiggelaar wat uurtjes later (vanaf hetzelfde podium) liet zien. We kregen positieve reacties en nu hebben we zin om het een vervolg te geven!

Het idee is om creatieve workshopsessies aan te bieden waarin we samen de verschillende stappen van ‘Content to go’ doorlopen, met als eindresultaat een kant en klaar contentplan in de vorm van een moodboard. Daarna kun je zelf aan de slag! Ook is het natuurlijk mogelijk om ons in te zetten voor een (of meer) van de vier stappen. Wat je maar wilt.

Als je meer wilt weten over ‘Content to go’ kun je bij mij het bijbehorende werkboek aanvragen. Stuur een mail naar marloes@catapult.nl . Ik zie uit naar jullie reacties!

 

Bericht delen:
Marloes
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact