Catapult’s sound – U2

Tijdens de kerstborrel vertellen we meestal waar ons volgende  personeelsuitje naar toe gaat en daar wordt dan ook het thema van het kerstpakket rond samengesteld. Als je citytrip naar Praag gaat, dan kom je al snel uit bij een bierpakket. Niet heel erg leuk voor een ieder, dus moest het iets anders worden. Een reiskoffer, een toilettas, een rugtas; je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al eens gegeven. Dus werd het dit keer een ouderwetse platenspeler in koffer.Tja, wel een beetje ver gezocht, maar de link hebben we gelegd met een vinylmenu bij het Hard Rock cafe in Praag. Zo is de cirkel weer rond.

Afijn. Thuisgekomen met het cadeau, had ik wel één LP en dat was die van Tim Knol. Maar na de hele avond Tim Knol wil je ook wel eens wat anders. Dus toch met lood in de schoenen mijn zolder opgegaan en tot mijn verbazing (in de allerlaatste doos) mijn hele verzameling LP’s en singles gevonden! Dus met de feestdagen hebben we met z¹n allen lekker plaatjes gedraaid. Als vanouds.

Wat ik toch wel het meest gedraaid heb was ‘The Joshua Tree’ van U2, inmiddels super vals en onder de krassen. Ik kan bijna niet kiezen welk nummer ik van die LP in de playlist zal zetten, maar ik ga dan maar voor ‘Where the Streets Have No Name’. Dit jaar komt U2 in het weekend van 8 en 9 september naar Nederland. Ik ben er niet bij. Dat is het weekend van de Strongmanrun! Je kunt niet overal bij zijn, hè?

Vanmorgen is mijn laatste kanariepietje overleden. Het beestje leefde in een prachtige antieke kooi. Deze staat nu op zolder en heeft ruimte gemaakt voor mijn nieuwe platenspeler met LP’s! Welk nummer ruimte moet maken voor mijn nummer is ‘Get Down’ van James Arthur.

 

Bericht delen:
Remy
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact