Catapult’s sound – The Common Linnets

Aan mij de eer deze week om een song toe te voegen aan onze playlist. Veel muziek vind ik mooi, maar ben niet echt fan van iets of iemand in het bijzonder. Ik houd ook erg van klassieke muziek, maar dat zal ik jullie niet aan doen… Zoals vaak gezegd wordt als mensen langs de balie lopen en ik classic FM op heb staan: “Pas maar op, dadelijk stijg je op!”. Maar ik vind het heerlijk! En je kunt er gewoon lekker bij werken zonder dat het stoort.

Maar goed, geen Bach of Mozart nu, maar een ander nummer. Al voor het Eurovisie Songfestival vond ik het nummer van Ilse en Waylon heerlijk. Terwijl iedereen die ik erover hoorde het niets vond. Maar het sprak mij meteen aan. Fijn nummer, mooie mensen, heerlijk om naar te kijken en te luisteren. Blijkbaar sprak het meer mensen aan en nu hebben we er toch maar een mooie tweede plaats mee behaald! Geniet er nog maar even van, en blijf vooral ‘Calm after the storm’!

O ja nu moet er ook nog eentje uit : De Dijk met ‘Mooi’.

 

Bericht delen:
Claire
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact