Catapult’s sound – Stromae

Als ‘nieuwste’ toevoeging aan het Catapult team (ik zeg nieuwste, maar eigenlijk werk ik al een jaar in het social media team, totdat ik twee weken geleden fulltime mocht komen werken), wil ik toch even flink mijn stempel zetten in de Spotify playlist van Catapult. En dat ga ik doen door een genre toe te voegen dat mensen misschien niet snel bij mij vinden passen: de Franse chanson.

Sinds twee jaar ben ik erg van de Franse liedjes. Geen idee waar die fascinatie vandaan komt, de taal en het gevoel dat ik erbij krijg vind ik gewoon erg prettig. En het liefst zou ik nu ook een echte Franse klassieker willen toevoegen waarvan je het idee krijgt dat je in een bruin café zit op de Rue la Fayette. Maar toch kies ik ervoor om een liedje van Stromae uit te kiezen, iets toegankelijker voor een breed publiek. ‘Tous le Memes’ is op dit moment mijn favoriet. In dit lied zingt Stromae uit het perspectief van de man én van de vrouw. De videoclip, maar vooral het liveoptreden van dit lied, zijn een sensatie. Een must om te kijken!

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik Parijs bezocht, gekregen voor mijn verjaardag (best gift ever)! Op deze manier kan ik mooi nog even nagenieten van dit fantastische weekend. En dan moet er ook nog een liedje uit: Showtek met  ‘We like to party’. Ik had er nog nooit van gehoord en toen ik het luisterde wist ik waarom ik er nog nooit van had gehoord… 😉

Karen

Bericht delen:
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact