Catapult’s sound – Stevie Wonder

 

De Catapult playlist moet weer vernieuwd worden, en dat wel door de stagiair deze keer. Erg leuk! Zo gevarieerd als deze lijst is, zal ik daar niet voor onder doen denk ik. Dat maakt ‘m overigens juist leuk. Van kleins af aan ben ik opgegroeid met soulmuziek in huis en vooral in de auto. Stevie Wonder, Lionel Richie en Marvin Gaye waren vaak te beluisteren op reis. Uiteraard was er ook plek voor Sesamstraatliedjes, maar gek genoeg ben ik dat toch wat minder leuk gaan vinden na een aantal jaren.

Die muzieksmaak van mijn ouders heb ik toch overgenomen later. Ik heb dan ook zelf een playlist met allemaal klassiekers, met een lichte voorkeur richting soul en funk. Ik zet deze playlist altijd op als ik bij mijn hockeyvereniging achter de bar werk. Hier en daar zie ik dan wel eens stiekem een ouder meezingen, of subtiel een paar kleine pasjes maken. Toch altijd leuk om te zien. Zo zijn er ook ouders die zich wat minder bezwaard voelen om te zingen of te dansen, dat vind ik vaak wat minder charmant.

Maar goed, even to the point. Ik heb gekozen voor het nummer ‘I Wish’ van Stevie Wonder van het album ‘Songs In the Key Of Life’. Het favoriete album van Stevie Wonder zelf. Die cd heeft heel wat rondjes in onze auto gedraaid. ‘I Wish’ neemt de plek in van ‘Dragon’s Tongue’ van Wende.

Diederik

Bericht delen:
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact