Catapult’s sound – Selah Sue

Allereerst een nummer eruit. Omdat mij werd gevraagd de lijst te ‘verversen’, doe ik dat maar meteen. Eén van de liedjes die er al het langst in staat gooi ik eruit. En ik ben wel een beetje klaar met REM met ‘Fall on me’.

En dan: een nieuw nummer toevoegen. Oei. De vorige keer bracht ik een ode aan de Franse chanson. Laat ik dat deze keer maar niet doen. Laat ik maar voor een nieuwtje gaan. Twee weken geleden kwam er een nieuw nummer van Selah Sue uit en over twee weken volgt haar nieuwe album. Ik ben er benieuwd naar! Gewoon een lekkere stem en lekkere muziek, vooral met het fijne weer dat eraan komt.

Daarom voeg ik Selah Sue met ‘I won’t go for more’ toe aan onze Spotify playlist!

 

Bericht delen:
3 jaar ago

Single Comment

  1. HansieHansie

    Goede keus Karen.

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact