Catapult’s sound – Paul van Dyk

Deze keer ben ik aan de beurt om een nummer weg te cijferen uit de Catapult Spotify playlist en een nieuwe toe te voegen. De lijst is nogal divers en het merendeel van de lijst heb ik nog niet eerder gehoord.

Het selecteren van een nummer dat uit de lijst moet, vind ik geen gemakkelijke taak. Je kunt namelijk snel op lange tenen gaan staan. Uit respect voor de muzieksmaak van anderen wil ik het ‘minste mooie’ nummer wegstemmen en niet bijvoorbeeld uit haat voor een bepaald genre een nummer verbannen.

Deaf Kev met ‘Invincible’ is het nummer dat ik wegstem. Reden is dat ik de elementen die electronic dance music de laatste tijd toegevoegd heeft aan de muziek niet echt kan waarderen, en dit nummer geeft dat goed weer. Met de rest van de muziek uit de lijst had ik minder problemen dan ik van te voren verwachtte.

Het nummer dat ik toevoeg is van DJ Paul van Dyk (tegenwoordig music entertainer) en de band Vega4 getiteld ‘Time of our Lives’. Een all time favourite van mij. Een mooie bijkomstigheid is dat het nummer afkomstig van deze electronic dance music producer weggezet kan worden als een pop nummer en minder conflicteert met de rest van de lijst. Dat geldt niet voor mijn andere trance favorieten.

Bernd

Bericht delen:
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact