Catapult’s sound – Paceshifters

Piehh, ik mag een nieuw nummer in de Catapult Spotify playlist zetten. Normaal gesproken niet zo moeilijk. Maar nu weet ik het even niet. Begin ik met er wat uithalen. Dat is makkelijker. Mr Probz. Misschien heb ik hem de vorige keer ook al verwijderd. Verder niks mis mee, maar mij spreekt het niet zo aan. Te glad misschien? Ik weet het niet.

Nu ik dit blogje typ weet ik ook wat ik erin ga zetten. ‘Drone’ van de Paceshifters. Gewoon hier uit Wijhe. Dat is helemaal niet glad. Daar zit geen randje aan, dat is een hele dikke rand. Het nummer is al uit 2014 en ik draaide het ook al een tijdje. Tot ik twee weken geleden op een onafhankelijke platenlabelmarkt tegen de vinyl-versie van de plaat aanliep. Sinds die dag is ie niet meer van m’n platenspeler af geweest.

Tip: draai ‘m luid!

Bericht delen:
Kornelis
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact