On shoulders

Catapult’s sound – On shoulders

Jij bent aan de beurt om een nummer te plaatsen in de Catapult Spotify-lijst. Twee alinea’tjes tekst is voldoende hoor. Aha… Die twee alinea’s, dat zal nog wel gaan, maar wat zal ik toevoegen? Lijkt makkelijker dan het is. Tuurlijk, ik houd van muziek. Maar ik heb niet zo’n uitgesproken muziekstijl als enkele andere collega’s. Ben meer zo’n type van ‘ik vind van alles wel leuk’. Van Coldplay, Live, Mumford & Sons tot Editors en the Killers tot aan – jaja – Guus en Marco. Trouwens, als ik van die laatste iets toevoeg ben ik voorlopig de eerstkomende tijd vast niet aan de beurt :)…

Ik ben eruit. Ga voor de Nederlandse band Chef’s Special: leuk bandje, met muziek waar ik wel vrolijk van word. Dat wordt ‘m. Met het nummer On shoulders. Klaar!
Oh nee, nummer eruit… Dat wordt dan Selah Sue, I won’t go for more.

Beluister de playlist hier

Bericht delen:
Ineke
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact