Oerol

Catapult’s sound – Mooi!

“Haal 1 nummer uit de Catapult Spotify playlist, zet er 1 nummer bij en vertel waarom.” Dat is de ogenschijnlijk simpele opdracht die ik kreeg. Ogenschijnlijk, want ik heb nul-komma-nul verstand van muziek. Ik ben ooit van blokfluitles gestuurd,  toen ik dacht een instrument te kunnen leren spelen. Mijn klas op de lagere school mocht als enige in de geschiedenis van het bestaan van die school niet zingen tijdens de kerstviering. Van de  line-ups van Dauwpop van de afgelopen jaren kende ik zo ongeveer alleen Guus Meeuwis. En in mijn auto ligt de CD van K3. Ik bedoel maar…

Ik moet dus iets anders verzinnen. Handjes draaien van K3 wordt vast niet gewaardeerd. Ik voeg daarom een plaat met een verhaal toe. Twee jaar geleden waren we met heel Catapult naar Oerol op Terschelling. Laten we het zo zeggen: “Het waren twee fantastische dagen!”. Op de laatste dag was het weer geweldig en stonden we vrolijk voor het hoofdpodium op het strand bij West-Terschelling. Oerol werd daar afgesloten door verrassingsact De Dijk. Alles was op dat moment goed: muziek, plek, sfeer, mensen, alles…. Mooi!

O, ja. Er moet er ook nog één uit….euh…. Ik zet een zwarte streep door het nummer van de White Stripes (sorry!).

 

Bericht delen:
Herald
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact