Catapult’s sound – Jett Rebel

Yes, mijn beurt om de Spotify playlist van Catapult aan te passen! Veel inspiratie opgedaan de laatste weken op Dauwpop en Ribs & Blues. Een paar artiesten deden het boven verwachting goed en een paar vielen er door de mand. Typhoon wist op Dauwpop bijvoorbeeld een top feestje te bouwen, maar Within Temptation zette in mijn ogen (en oren) een zeer matige playbackshow neer op Ribs en Blues.

Een artiest vond ik zeker een top performance in enthousiasme en (muzikale) creativiteit neerzetten en dat was Jett Rebel. Wat een energie heeft die jongen en wat weet hij dat over te brengen op het publiek. Geniaal! Daar gaan we zeker nog heel veel van horen in de toekomst.

En laat ik daar nu dan maar meteen mee beginnen. Ik voeg het nummer “Louise” van Jett Rebel toe aan de Catapult’s sound Spotify playlist. Lekker opzwepend nummertje. Liefst zou ik een live-versie toevoegen, maar die uit de studio is ook oké.

Heb nu al zin in en kan niet wachten op het North Sea Jazz festival waar ik hem kan bekijken en beluisteren op de zaterdag, in het illustere rijtje: David Sanborn, Jett Rebel, Chaka Khan, New Cool Collective, Paolo Nutini, Beth Hart en John Legend. Wauw!

Veel luisterplezier!

En oh ja… Van Dik Hout mag het veld ruimen wat mij betreft. Geen fan van (nooit geweest en zal het ook niet worden).

Bericht delen:
Hans
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact