Catapult’s sound – Jasmine Thompson

Wat mij betreft mag er wel een lekker zomers nummertje aan onze Spotify playlist worden toegevoegd. Hier bij Catapult zijn veel collega’s op dit moment vakantie aan het vieren. Het groepje dat over is werkt keihard door. Maar een zomers muziekje op de achtergrond zorgt af en toe toch even voor dat fijne vakantiegevoel. ‘Ain’t nobody’ van Jasmine Thompson in de mix van Felix Jaehn is zo’n plaatje. Ik stel mezelf even voor op het terras van een relaxte strandtent in Zandvoort. Ondergaande zon, wijntje en een lekker hapje. En dan dus dit liedje. Kom maar door!

Ik gooi mijn eigen bijdrage van een tijdje terug er weer uit: ‘Don’t’ van Ed Sheeran. Die heb ik nu wel vaak genoeg gehoord! Het bijbehorende album ‘X’ blijft trouwens wel top!

 

 

Bericht delen:
Marloes
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact