Hozier take me to church

Catapult’s sound – Hozier

Eindelijk mag ik dan een nummer uitkiezen voor de Catapult spotify-lijst. Het valt niet mee om dat te doen, kan ik u vertellen. Na dagen van wikken en wegen is de keuze dan toch gemaakt. Ik voeg toe: Hozier – Take Me To Church.

Take Me To Church. Het is zo’n nummer dat je niet op Facebook zet, omdat het toch nooit de likes krijgt die het verdient. Zo’n bal waarvan Jack van Gelder zegt: “JA, JA, JAAA, JAAAA, ZIT IE!? JA?!” Maar dat ie dan net op de paal zit. Maar voor jou telt ‘ie. Weet je wat, Hozier, ik vind dit wel wat. Je hebt mijn hart veroverd. Met je duistere, ongewone en wat vieze melodieën. Ik zet je op volume 100. Meer van dit. Het is aan.

The Walking Dumb gaat eruit.

Bericht delen:
Lars
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact