Catapult’s sound – Dumb ways to die

 

Lekker een weekje op skivakantie met mijn gezin en als huiswerk je meest favoriete liedje uitzoeken voor de Catapult playlist. Leuk klusje voor op de heenreis, dacht ik. Leek me niet zo moeilijk, maar dat viel achteraf nog wel tegen. Toen we op de plaats van bestemming aankwamen, had ik ‘m nog niet echt.

Natuurlijk gaat de iPad mee op vakantie voor het nodige vertier. We zaten op een plek ver weg van de bewoonde wereld, en dus helemaal geen bereik, maar wel spelletjes binnen handbereik. Meestal zeg ik tegen de kinderen dat ze het geluid uit moeten zetten, maar… Met één nummer begonnen we allemaal spontaan mee te zingen! Het muziekje onder het spel ‘Dumb ways to die’. De favoriete game van mijn kinderen. En dus heel herkenbaar! Ik vind het een fantastisch nummer en ben helemaal dol op de grafische vormgeving! Genieten geblazen, en zet vooral het geluid niet uit!

En dan moet ik natuurlijk ook nog een nummer uit de playlist verwijderen…Grote twijfel. Tussen Kings of Leon en André Hazes. Hazes past niet echt in het rijtje thuis. Als je een verzamel cd koopt en er staat in één keer iets van een Hollandse hit tussen, dan klik ik altijd door. Maar bij Beautiful War val ik bijna in slaap… Tja… Dan is de keuze toch snel gemaakt.

 

 

Bericht delen:
Remy
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact