Catapult’s sound – Drivin N Cryin

 

Aan mij de eer deze week. In de week nadat Tim Knol zijn eerste foto expositie opende. Op een speciale plek. Voor ons dan…. Zijn foto’s hangen bij Catapult. Supermooi natuurlijk, want ga maar na. Onze eerste expositie was er ook een met foto’s. Een pand vol muziekliefhebbers. En dan geldt voor mij persoonlijk ook nog eens dat ik Tim Knol zijn muziek nogal waardeer (understatement). Dus ja, dan lijkt de keuze snel gemaakt.


Maar er is meer. De foto’s van Tim Knol natuurlijk. Daar kwam ik mee in aanraking. Natuurlijk omdat je wel eens wat voorbij ziet komen. Zeker als je een beetje actief bent op Twitter, Facebook of Instagram. En zo zag ik op een avond een foto van Tim Knol samen met twee van mijn muzikale helden. Hij was in de VS op tour met Kevn Kinney. Een Amerikaanse zanger, waarmee ik zelfs ooit mijn vader in beweging kreeg om zijn eerste solo plaat (Mac Dougal Blues) te kopen (1990). Ik was vooral ook gek van de platen van zijn band Drivin N Cryin. Net als Tim Knol bleek later.

Op die avond van de foto ging mijn hart sneller kloppen. Want ook Peter Buck, gitarist van de helaas onlangs gestopte grote band REM, was erbij. Tim Knol vertelde erover in zijn theatershow. Ook hij was verrast toen Peter Buck zich meldde die avond. Was dat niet…? Ja, hij was het. En zo zaten ze gedrieën met gitaar op een podium. Voor mij reden om via Dauwpop-Frank-Satink te proberen deze foto expositie te regelen. Met bekend resultaat. Supermooi dus! Ook reden om een liedje te kiezen dat Tim Knol schreef, ook zelf opnam, maar in de Catapult lijst terecht komt in de uitvoering van Drivin N Cryin. Twee in 1 dus.

Er moet ook iets uit…Bruno Mars…Tot later!

Bericht delen:
Kornelis
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact