Catapult’s sound – Dechorro

Hoewel ik regelmatig bezig ben geweest met de techniek achter deze blog, heb ik eigenlijk nooit een blog geschreven. Ik ben niet zo van het schrijven… Heb ik even geluk dat het deze keer over muziek gaat! Iets waar ik me graag mee bezighoud; op de fiets, in de trein, in de auto en zelfs achter de draaitafel. Er is (bijna) niets mooier dan een groep zwetende, vrolijke mensen die helemaal los gaan op de beats die vanaf je draaitafel uit de speakers knallen. Hit na hit, tot in de late uurtjes. Hoewel ik als deejay niet altijd zelf mag bepalen wat ik draai, mag ik deze keer wel bepalen welke hit erbij komt in de playlist van Catapult.

Mijn muzieksmaak is erg breed, maar aan electro, hardstyle, house en dance geef ik wel de voorkeur. Tegenwoordig verschijnt er elke dag nieuwe dancemuziek, meestal uitgegeven door Spinnin’ Records (een van mijn favoriete labels). Spinnin’ Records is een Nederlands platenlabel gevestigd in Hilversum en het grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek ter wereld.

Voor ik mijn eigen hit wil toevoegen aan deze lijst, moet er helaas ook een nummer uit. Ik heb dit nummer gekozen omdat hij momenteel grijs wordt gedraaid op de radio en het is nu tijd voor wat energieke zomermuziek. Helaas moeten we bij deze afscheid nemen van: Budapest van George Ezra.

Vorige week is mijn eigen nummer uit de lijst gehaald en dat maakt dat er momenteel nog maar één dancenummer in de lijst staat. Daar moet verandering in komen als het aan mij ligt en daarom kies ik voor een hip fris nummer, waar ik de zomer van in mijn bol krijg. Zet het volume maar eens wat harder en verplaats je in gedachten naar het festivalterrein waar de zon schijnt, waar je geniet van een heerlijk drankje en je even volledig los laat gaan op de heerlijke beats van: Dechorro!

Jurre

Bericht delen:
Jurre Hengstman
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact