Catapult’s sound – Deaf Kev

Ik ben natuurlijk helemaal niet van dit soort muziek. En toch… zet ik ‘m in onze Catapult playlist. Natuurlijk… ik zou niet durven iemand anders zijn of haar favoriet daarvoor in te ruilen. Maar ja, al mijn deuntjes zijn al verwijderd… dan maar Thriller, die duurt langer dan 5 minuten…. Kan het ook niet uitleggen. Maar ik vind dit nu even een prima nummer. Om het nou een zomerhit te noemen gaat me weer wat te ver. Maar even dus…dat moet kunnen… Even heel hard ook! En dan vooral rond 2 minuut 45. En daarna gewoon weer gitaarmuziek. Smashing pumkins, Iggy, Nirvana, the Cult en dat soort dingen. Maar nu dus Deaf Kev met ‘Invicible’. Ik blijf maar even onzichtbaar denk ik.

 

Bericht delen:
Kornelis
3 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact