manon-jeugd-van-tegenwoordig

Catapult’s sound – De Jeugd van Tegenwoordig

Sinds een aantal weken zit er in Spotify een nieuwe functie, Discover Weekly. Deze functie ziet wat jij allemaal afspeelt op Spotify. Aan de hand daarvan zet Spotify elke maandag om 9 uur 30 nummers voor je klaar in de afspeellijst van Discover Weekly. Het is ook bedoeld om nieuwe en onbekende artiesten te promoten. Zo kom je nieuwe bandjes en dj’s tegen waar je nog nooit van gehoord hebt.

Voor mij was deze functie als een wens die uitkomt. Nooit meer zelf op zoek naar nieuwe muziek. Elke maandag check ik mijn lijst weer op frisse hitjes. Sinds de introductie van deze functie heb ik mijn muziekverzameling dan ook al aardig uitgebreid.

Voor deze keer kies ik daarom ook een nummer die ik heb gevonden in mijn Discover Weekly. Het nummer dat ik toevoeg is ‘Manon’ van De Jeugd Van Tegenwoordig. Een week nadat ik deze ontdekte, hoorde ik het nummer ook op de radio.

Het nummer dat ik eruit haal, zul je niet snel tegenkomen in mijn Discover Weekly, namelijk Badlands van Bruce Springsteen.

Bericht delen:
2 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact