Catapult’s sound – Cloud nothings

Gisteren, in mijn mailbox: Ewald, zou jij, als vormgever van Dauwpop, de Spotify lijst willen aanvullen? Maar natuurlijk, met alle genoegen! Donderdag is het inderdaad weer zover, een mooi festival met een fijne ploeg mensen, waar we ieder jaar weer met plezier voor werken. Ik heb er een tijdje geleden nog een gastblog over geschreven: www.dauwpop.nl/blog/4/STERRENPARADE

Dauwpop is weer een festival waar nieuwe muziek te ontdekken is. Een aantal jaren geleden hebben ze het over een ander boeg gegooid en het mooie is dat het festival zichzelf ook opnieuw ontdekt. Werd er vorig jaar al heel enthousiast gereageerd door het publiek op de nieuwe look, dit jaar zullen er nog meer nieuwe verrassingen zijn.

Mijn keuze komt dan ook voort uit de fantastische line up van dit jaar. Triggerfinger, Seasick Steve of Birth of Joy, het zou allemaal kunnen, maar ik ga voor Cloud Nothings. Volgens de festivaldirecteur de nieuwe Nirvana, en je weet hoe het die band vergaan is.

In 2011 kwam ‘Attack on Memory’ uit, een fantastische plaat. Doorgaans luister ik eerst naar het tweede nummer van een album, omdat dat mijns inziens vaak het sterkste nummer is. Dit keer ook: ‘Wasted Days’. Alleen duurt het nummer ruim 8 minuten, dus iets te lang voor de playlist. Daarom kies ik voor ‘Stay Useless’. Waarom? Luister zelf maar! 1,2,3, vol gas en geen geouwehoer.

En ja, er moet er ook één sneuvelen: ‘Deorro’ van Dechorro. Reden: niet helemaal mijn ding.

Het antwoord op de vraag waar ik donderdag om 13.30 uur zal zijn, laat zich raden… Tot dan!

Bericht delen:
Ewald
4 jaar ago

Laat een reactie achter

© 2018 Catapult creëert | Contact